Sidor

tisdag 19 oktober 2010

En till Christmas Candy Box

Här är nu den andra av de två Christmas-Candy-Boxarna som jag gjorde i lördags. Beskrivning finns i den nya Magnoliatidningen.

Till den här har jag använt mig av en julstämpel från Crafty Individuals och papper från Vivi Gade design. Den här gången använde jag en kantstans (Martha Stewart hjärtkantstans) så det blev en rad av hjärtan runt hela "karamellen".







5 kommentarer:

  1. Hei Marie! Allt vad du har gjort är så fina.
    Hälsningar från Åbo!

    SvaraRadera
  2. Hej Saara! Vad kul att du gillar det jag har gjort. Hälsningar från Marie

    SvaraRadera
  3. Vilkne fin karamell. Tänkte oxå göra en så men får inte ihop det. Hur mycket klippte du bort när du ritade linjerna för ändarna? Kan inte se vad där står i tidningen och måtten som står under bilden är väl där man ska börja??

    Mvh Jenny

    SvaraRadera
  4. Hej Jenny!
    Om jag minns rätt så markerade jag först vid 0,5 inch och sedan vid 2,5 inch, mätt från nederkanten ("hålet" blev totalt 2 inch högt). I höjd med 1,5 inch från nederkanten så markerade jag ca 1 inch in från sidokanten. Därefter så drog jag ett sträck från den markeringen snett upp till 2,5 inch-markeringen och ett sträck snett ned till 0,5 inch-markeringen, det blev som en triangel. Därefter var det bara att klippa ut "triangeln". Oj, det var svårt att förklara i text. Hör gärna av dig igen om du inte får det att fungera så kan jag kanske rita och lägga ut en bild på det.
    God Jul från Marie

    SvaraRadera
  5. Hej igen!

    Tack så jättemycket för beskrivningen. Förstod den perfekt.

    SvaraRadera